MASSAGE

  -Stressa av med en skön massage. Massage kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser och bidra till mentalt välmående.

 MASSAGE- HAWAIIANSK-The heartwork method

En mjuk, djupavslappnande oljemassage som rensar kroppen på slagprodukter. Perfekt för alla stressade, för muskelspänningar och för personer med fibromyalgi och liknande besvär.    

Halvkropp (baksida) (30 min) 450 kr

Helkropp (fram & baksida) (45 min) 550 kr

Helkropp + Ansikte (60 min) 650 kr

Helkropp + Ansikte + Skalp (75 min) 750 kr      

  HOT CHOCOLATE  (60 min.) 699 kr

-Redan hos Aztekerna  och Mayafolket ansågs kakaon vara en gudagåva. Numera har vetenskapen noga kartlagt och bekräftat den psykologiska och psykiska effekten hos de olika verksamma ämnena i kakao, och dess antidepressiva & antireumatiska funktioner är väl kännda. Att choklad sägs kunna orsaka lycko känsla beror på serotoninets lugnande verkan och endorfinernas stimulans. -Hot Chocolate blir en skön och annorlunda upplevelse! (En avslappnande massage med varm choklad!)  

  TAO ZI ÖRTSTÄMPEL MASSAGE  (ca. 75 min) 799 kr  

– Njut av denna asiatiska massageteknik som förenar österländsk naturläkekonst med västlig örtkosmetik! Kroppen stämplas och masseras med ett mjukt tygknyte innehållande utvalda örter som värmts upp i mandelolja. Massagen avgiftar kroppen och ökar muskelrörligheten, de varma örterna luktar underbart och ökar cellgenerationen. Behandlingen minskar på så vis hälso & stressproblem, samtidigt som huden mjukas upp och tillförs näring!

  LJUDMASSAGE  (60 min) 699 kr

-De Tibetanska sångskålarnas klang ger avslappning och löser spänningar. Vibrationerna masserar cellerna invändigt och den självläkande processen aktiveras! Behandlingen rekommenderas som djupavslappning (t.ex. vid sömnsvårigheter och oro), eller vid olika smärttillstånd och blockeringar i kroppen. Ljudmassagen bygger på en 5000 årig Indisk läkekonst med kunskaper om ljudets verkan. Inom kvantfysiken talar man om vibrationer. Skålarna används även på kloster till meditation och religösa riter, där ljudet leder till klarhet. Frihet uppstår när människan och hennes omvärld är i samklang! (Ljud vibrations massage).

   HOT STONE MASSAGE (75 min) 799 kr

Stenar värmda i lägerelden hjälpte ofta Indianerna att må bättre. Hot Stone är en djupt avslappnande och stressminskande behandlingsform där du blir masserad med varma lavastenar och aromatisk olja. Massagen reducerar spänningar, minskar stress, ökar blod- och lymfcirkulationen, samt hjälper till att rensa ut slaggprodukter.

Nyhet!     ÄNGLA MASSAGE (70 min) 750 kr

En himmelskt skön massage där massage och healing kombineras. Den mjuka massagen och de eteriska ”ängla oljorna” löser spänningar i både kropp & själ. Massagen frigör kroppens eget energiflöde så att självläkning kan uppstå. Ängla spray rensar din aura. Behandlingen avslutas med att du får dra ett änglakort med ett budskap till dig 🙂

skalpmassage  SKALP MASSAGE  (30 min) 450 kr

En otroligt skön och djupavslappnande behandling.

(Nack massage, Ansikts massage & Skalp massage.)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.