PRESENT KORT

   Ja, vad ska man ge bort? De flesta har ju redan vad de behöver!….Men, alla tycker det är skönt med en stund för sig själv, att koppla av med en mysig ansikts eller kropps behandling….Så, gör någon glad, köp ett presentkort på Lyster idag!

Presentkort skrivs ut i valfria valörer (mottagaren bestämmer själv vad de vill komma på för behandling), eller välj själv vilken behandling du vill ge bort (då kommer inte summan du köpt för vara utskriven på kortet.)

Bor du inte i närheten av Lyster, men vill ge bort ett presentkort till någon du känner här?

Numera kan du även köpa ett digitalt presentkort 🙂 För att köpa detta trycker du på presentkorts knappen här till höger. Du skriver då ut ett pdf presentkort som du kan ge bort eller maila över till någon du tycker om.

Gillar du inte digitala produkter utan vill ha ett vanligt hederligt presentkort i handen att ge bort så kan du bara ringa och beställa ett. Då betalar du istället in till Lyster´s bankgiro. Så fort som pengarna kommit in så skickar jag presentkortet till dig eller direkt till den du vill ge bort det till. (20 kr i porto tillkommer.)

Oavsett vilket alternativ du väljer gäller presentkortet i 1 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.